KAIP GIMĖ PRODUKTAS
Per ilgus metus turėjau galimybę dalyvauti įvairiuose kulinarijos konkursuose, televizijos laidose, konsultuoti restoranus, vykdyti socialinius projektus ir bendradarbiauti su maisto gamybos įmonėmis. Šios patirtys sustiprino mano įsipareigojimą tobulinti kasdienį maisto ruošimą.
Vedamas inovacijų ir sveikesnės mitybos aistros, sukūriau Česnakų pastą – produktą, kuris palengvina maisto ruošimą, daro jį skanesnį ir sveikesnį. Nesvarbu, ar esate namų šeimininkas, ar profesionalus šefas, Česnakų pasta padės jums patobulinti kiekvieną patiekalą.
APIE ČESNAKŲ PASTĄ
Česnakų pasta sukurta tam, kad jūsų virtuvėje atsirastų gurmaniškos kulinarijos prieskonis. Pagaminta iš aukščiausios kokybės ingredientų, šis universalus produktas tinka tiek kasdienei, tiek profesionaliai maisto gamybai.
MŪSŲ GAMYKLA
Mūsų gamykla, turinti ISO 22000 ir ECO LABEL sertifikatus, užtikrina aukščiausius gamybos, kokybės ir tvarumo standartus. Naudojame pažangiausias technologijas ir tik aukščiausios kokybės ingredientus, siekdami sukurti išskirtinius produktus mūsų globaliems partneriams.
Suskleidžiamas turinys
Mūsų partneriai
Mes bendradarbiaujame su įvairiais partneriais:
1. Maisto produktų platintojai ir didmenininkai
2. Gurmaniško ir specializuoto maisto parduotuvės
3. Restoranų tinklai ir maisto paslaugų teikėjai
4. Supermarketai ir maisto prekių parduotuvės
5. Internetinės maisto parduotuvės
6. Maisto tiekimo įmonės
7. Maisto gamintojai ir perdirbėjai
8. Delikatesų parduotuvės
9. Sveiko maisto parduotuvės
10. Eksportuotojai ir tarptautiniai platintojai
Kasdienio naudojimo idėjos
• Užtepas: Naudokite ant skrudintos duonos ar krekerių.
• Salsa: Sumaišykite su šviežiomis daržovėmis, kad sukurtumėte salsą arba padažą.
• Marinatas: Naudokite kaip pagrindą marinatams mėsai, žuviai ar daržovėms.
• Makaronų padažas: Įmaišykite į makaronus, kad greitai sukurtumėte skanų padažą.
• Skonio stipriklis: Pridėkite į sriubas, troškinius ir kitus patiekalus.
• Salotų padažas: Sumaišykite su actu ir prieskoniais, kad sukurtumėte gardų salotų padažą.
• Picos užpilas: Naudokite kaip picos pagrindą arba papildomą ingredientą.
• Patiekalo puošmena: Užtepkite ant keptos mėsos ar žuvies filė.
• Užkandžiai: Įtraukite į pyragėlius ar užkandžių kamuoliukus.
Maistinė vertė (100 g)
• Energija: 580 kJ (140 kcal)
• Riebalai: 13 g
• Iš jų sočiųjų riebalų: 1 g
• Angliavandeniai: 4 g
• Iš jų cukrų: 0 g
• Baltymai: 3 g
• Druska: 2 g
Sudėtinės maistinės vertės (100 g)
• Riebalai: 13 g
• Sočiųjų riebalų: 1 g
• Mononesočiųjų riebalų: 7 g
• Polinesočiųjų riebalų: 5 g
• Angliavandeniai: 4 g
• Iš jų cukrų: 0 g
• Maistinės skaidulos: 1 g
• Baltymai: 3 g
• Druska: 2 g
Saugos pastabos
• Laikymas: Laikyti 2–20°C temperatūroje ir suvartoti per 2 savaites po atidarymo.
• Alergijos informacija: Prieš naudojimą patikrinkite, ar nėra alergijos ingredientams.