DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ
Gastronominė kelionė prasideda lygiai 19 valandą, su taure aperityvo ir šefo komplimentais, kuriuos lydi jų atsiradimo istorijos iš paties šefo lūpų. Ant stalo atnešta naminė duona – vakarienės pradžios ženklas, po kurio vienas po kito ant stalų keliauja užkandis, sriuba bei pagrindinis patiekalas, prie kurių restorano someljė pasiūlys kruopščiai atrinktus vynus.Na, o mūsų desertas turi savo desertą – svečiai ragauja net du saldžiuosius patiekalus, o vakaro pabaigai šefas Deivydas visada yra paruošęs kai ką ypatingo!
Degustacinė vakarienė 80 € / asm.
su 4 vynų deriniu 120 € / asm.
Susisiekite su mumis dėl alergijų ar ypatingų mitybos įpročių.
Būtina išankstinė rezervacija.
AKIMIRKOS GASTRONOMIJA